نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند

شهادت ۷ نمازگزار در نیجریه در پی حمله تروریستی

رسانه‌ها از شهادت ۷ نمازگزار در پی حمله تروریست‌ها به مسجدی در نیجریه خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 02
کد خبر: ۲۰۲۶۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌ها غروب شنبه به وقت تهران از شهادت ۷ نمازگزار در پی حمله تروریست‌ها به مسجدی در نیجریه خبر دادند.

روزنامه «ونگارد» نوشت، یک یگان نظامی و نیرو‌های امنیتی در جنگل‌های ایالت «کادونا» در جست‌وجوی تروریست‌هایی هستند که ۷ نمازگزار مسلمان را در یک مسجد کشتند.

سخنگوی پلیس منطقه از افراد محلی خواسته است که هرگونه حرکت مشکوک یا وجود تحرکات عجیب و غریب در اطراف خود را برای واکنش سریع نیرو‌ها گزارش کنند.

این تروریست‌ها نمازگزاران را در مسجدی در روستای «سایا-سایا» جمعه شب هنگام اقامه نماز عشاء با شلیک گلوله به شهادت رساندند. هنوز هویت دقیق تروریست‌ها مشخص نشده است. مناطق شمال غربی نیجریه شاهد حملات افراد مسلح و تسلط گروهک تروریستی «بوکوحرام» است، بوکوحرام برای عضوگیری از میان جوانان به ساکنان این منطقه پیشنهاد‌های مالی می‌دهد. گروهک تروریستی و تکفیری بوکوحرام که با داعش نیز بیعت کرده است در این کشور فعالیت گسترده‌ای دارد.

اخیرا نیز تروریست‌های بوکوحرام در دو حمله در شمال شرقی نیجریه ۱۳ نفر از جمله چند نظامی را کشتند. بنابر اعلام دفتر هماهنگی امور انسان دوستانه سازمان ملل، در نتیجه فعالیت‌های تروریستی یک دهه اخیر بوکوحرام در نیجریه، بیش از ۳۰۰۰۰ نفر کشته و نزدیک به ۳ میلیون تن بی خانمان شده‌اند.

شمال غربی نیجریه نیز یکی از پر هرج و مرج‌ترین مناطق این کشور آفریقایی است. تخمین زده شده که ۳۰۰۰۰ راهزن مسلح در این منطقه حضور دارند. مقام‌های دولتی نیجریه اعلام کرده‌اند که راهزنان با گروه تروریستی بوکوحرام در ارتباط هستند. / فارس

ارسال نظر